Stäng

Stövel

Snygga stövlar online

Zoe’s Shoes är en fristående skokedja med ett stort sortiment av både höga och låga stövlar och gummistövlar. Vi jobbar med ett eget urval av märken och i samarbete med de olika fabrikerna utvecklar vi även egna, unika modeller. Hitta dina nya favoritstövlar hos oss och beställ dem enkelt och bekvämt online. Du är även välkommen till våra butiker i Stockholm. Har du frågor? Kontakta oss via mail webshop@zoeshoes.se eller ring någon av våra butiker.

Höga och låga stövlar från välkända märken

I vårt sortiment hittar du stövlar och gummistövlar i flera olika och spännande modeller. Du kan välja bland välkända märken som exempelvis Clarks, Johnny Bulls,  Vagabond och Ten Points.

Vi har satsat på både unika och klassiska modeller, vilket gör det enkelt att hitta ett par stövlar som tilltalar just dig. Oavsett om du är på jakt efter en gedigen stövel med attityd från Ten Points eller en klassisk och elegant stövel från Brako hittar du den hos oss. Vi har både högklackade stövlar, låga stövlar och knähöga stövlar för damer.

Kvalitet och funktionalitet

Samtliga stövlar i vårt sortiment är av hög kvalitet och de flesta modeller är tillverkade i ett levande och naturligt material. Vi vill att våra kunder ska få möjligheten att välja bland de bästa stövlarna på marknaden.

Beställ dina stövlar online

Du beställer enkelt och bekvämt dina stövlar på nätet. Du är även välkommen att besöka våra populära butiker i Stockholm. Vid frågor kan du kontakta oss via mail webshop@zoeshoes.se eller ringa till någon av våra butiker.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabba leveranser