Stäng

Blundstone

Blundstone i Stockholm

Organisationen består av en koncern som ägs och drivs av en familj vars historia kan spåras tillbaka till 1840-talet. 
Familjen köpte Blundstone Pty. Ltd. år 1932 och efter en sammanslagning med sin egen skotillverkning började man tillverka skor under namnet Blundstone. 
Blundstone har sitt huvudkontor i Moonah, Tasmanien, där de flyttade in i nya ändamålsenliga lokaler 2012.
Förutom administration, försäljning och marknadsföring, bedrivs i huvudkontoret deras forsknings- och design-center, där finns också en fabrik med kapacitet att tillverka 400.000 par gummistövlar per år.
Blundstone har även moderna anläggningar i Melbourne, Australien och i Auckland på Nya Zeeland.


Blundstone och miljöfrågor 


Blundstone har åtagit sig att föra en policy för en hållbar utveckling - att hjälpa till att forma jordbruk, industri och kommersiell profil i vår värld
"Vi maximerar vår användning av återvunna och återvinningsbara material i vår tillverkning och förpackning. Vi minimerar användningen av råmaterial, kemikalier och fossila bränslen."
2011 skrev Blundstone på ett avtal att följa det australiensiska förpackningsavtalet.
Blundstone är känt i världen för sina ikoniska kängor med elastisk resår i sidorna, men har även ett omfattande utbud av gummistövlar, skyddsskor för män och kvinnor, skor för tung industri och fritidsskor. Handla Blundstones i våra butiker i Stockholm eller online i vår webshop! Med ett par Blundstone får du tidlösa och tåliga kängor. 

 

 Blundstones engagemang i samhället

 

Blundstone värderar högt de människor som arbetar hos oss - våra leverantörer, våra kunder och vårt lokala samhälle. Vår kärnvärdering garanterar att rättsliga, etiska och ansvarsfulla metoder genomsyrar företaget hela tiden. Detta engagemang har gjort det möjligt för oss att existera i mer än 140 år och vi tror att det kommer att stödja vår fortsatta framgång."
Blundstone är en stolt supporter av det lokala samhället och en aktiv bidragsgivare till många välgörenhetsorganisationer.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Snabba leveranser